Citykiropraktiken har varit verksam i Kristianstad sedan 2001. De första 3 åren på Cityklinikens specialist läkarmottagning på Björkhem, därefter i nuvarande lokaler.

Målet har från början varit att bli det självklara valet för högsta kompetens inom manuell medicin beträffande besvär från muskel, led och nervsystemet.

Kiropraktorerna är utbildade utomlands och har en Master of Science vilket innebär ECCE Godkänning, (European Council on Chiropractic education) som garanterar att kiropraktor skolor har internationellt godkänd utbildningsnivå.
Medlemskap i LKR (Leg. Kiropraktorers riksorganisation) ger medlemskap i ECU och WCF (Europa och världs organisationerna för kiropraktik).
Anslutna till SACO

Citykiropraktiken representerar en modern kiropraktik med fokus på bästa kompetens. Kontinuerlig vidareutbildning prioriteras och gör att kiropraktorerna inte bara förankrar kunskaper som finns utan även följer med och praktiserar den nya forskningen.

Kliniken ligger på Norr i Kristianstad i och vi tar emot dig i lugna, trevliga lokaler. Parkering finns både på fram och baksida i direkt anslutning till huset . Hiss på bägge sidor.

Efter snart 10 års verksamhet i Kristianstad har det etablerats utmärkta relationer till traktens vårdcentraler och sjukhus. Vi hjälper dig alltid. Oftast med diagnos, behandling, rehabilitering och förebyggande insatser. Vi behov hjälper vi dig vidare för bedömning av läkare, sjukgymnast etc.

Nyhetsbrev
Facebook
Kontakt

CITYKIROPRAKTIKEN
Magasinsg. 2
291 32 KRISTIANSTAD
Tel. 044 - 10 06 75

ÖPPET
Mån-Fre 08:00-17:00

Hitta till oss