Citykiropraktiken Våra kliniker

Våra kliniker

Kristianstad

Sedan 2001

Citykiropraktiken har varit verksam i Kristianstad sedan 2001. De första 3 åren på Cityklinikens specialist läkarmottagning på Björkhem, därefter i nuvarande lokaler.

Kliniken ligger på Norr i Kristianstad i och vi tar emot dig i lugna, trevliga lokaler. Parkering finns både på fram och baksida i direkt anslutning till huset . Hiss på bägge sidor.

Efter snart 20 års verksamhet i Kristianstad har det etablerats utmärkta relationer till traktens vårdcentraler och sjukhus. Vi hjälper dig alltid. Oftast med diagnos, behandling, rehabilitering och förebyggande insatser. Vid behov hjälper vi dig vidare för bedömning av läkare, sjukgymnast etc.

OBS! P-skiva finns att låna i receptionen.
CITYKIROPRAKTIKEN KRISTIANSTAD
Magasinsgatan 2
291 32 Kristianstad

Våra kliniker

Sölvesborg

Sedan 2019
Efter snart 20 år i Kristianstad har vi fått väldigt många patienter från Blekinge och Småland som kör förbi Sölvesborg för att komma till kliniken i Kristianstad. Eftersom Kiropraktor Glenn Ekstrand bor i Sölvesborg blev det naturligt att öppna upp en filial så att Glenn kan arbeta några dagar på hemmaplan.

Vi håller fortfarande samma höga standard i Kristianstad och har inga planer på att trappa ner verksamheten där, tvärtom så söker vi efter en ny kiropraktor kollega för att hjälpa oss ta hand om vår växande klinik

CITYKIROPRAKTIKEN SÖLVESBORG
Hästtorgsgatan 7
294 31 Sölvesborg

Öppettider – Bemannad med Kiropraktor och massör

Tis 8-17 samt Tors 13-17

Tidsbokning sker som vanligt på 044-100675

Våra kliniker